Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Ar žinai, kad namų dizainas stipriai lemia nuotaiką?

Do you know that home design has a strong influence on mood?

Ar žinai, kad namų dizainas stipriai lemia nuotaiką?

Remiantis psichologijos mokslu - žmogaus nuotaika priklauso nuo labai daug aspektų, tačiau jei norime kalbėti apie interjerą, tai ypač svarbu atkreipti dėmesį į dominuojančias spalvas aplinkoje. Tekstūros taip pat turi stiprią įtaką - nuolat jausime minkštasuolių apmušalus, virtuvės baldų paviršius ir jie taip pat turės įtakos mūsų nuotaikai.

Tad kaip neapsirikti? Svarbiausia pirmoje vietoje suprasti kas yra malonu ir kas ne. Kokias nuotaikas Jums suteikia viena ar kita spalva? Pasidomėkite ką apie tai sako specialistai - grynosios spalvos, o ne jų atspalviai, taip pat neoninio tipo stiliaus spalvos pasirinktos kaip dominuojančios būtų labai didelė klaida, nes tai yra per aktyvios spalvos, jos stimuliuoja, tonizuoja, skatina, o ne ramina.

Pagalvokite kokie paviršiai yra malonūs liesti? Tai labai lengva palyginti baldų parduotuvėje - odinė sofa ir “soft veliūro” apmušalo sofa, kuri Jums malonesnė? Pagalvokite apie sezoniškumą, praktiškumą, atsižvelkite į tai ar turite vaikų, augintinių? O kas Jums arčiau širdies - oda ar tekstilė? Pastelinė paletė ar sodrių spalvų paletė?

Skaityti daugiau

UNITY in the interior - how to maintain it?

VIENTISUMAS interjere - kaip tai išlaikyti?

Savo namus kuriame nuolat - tai nenutrūkstamas procesas, kurio eigoje ne visada pavyksta išsilaikyti vienoje stilistikoje. Kaip to išvengti? Atsitraukite nuo naujų daiktų pirkimo ir apžiūrėkite sav...

Skaityti daugiau
Home textiles - an important part of the interior!

Namų tekstilė - svarbi interjero dalis!

Ši detalė yra sutinkama kiekviename kambaryje. Virtuvėje turime staltieses, rankšluostėlius, roletus. Miegamajame - užuolaidos patalynė, kilimas. Svetainėje, žinoma, minkštieji baldai, servetėlės a...

Skaityti daugiau