Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Namų tekstilė - svarbi interjero dalis!

Home textiles - an important part of the interior!

Namų tekstilė - svarbi interjero dalis!

Ši detalė yra sutinkama kiekviename kambaryje. Virtuvėje turime staltieses, rankšluostėlius, roletus. Miegamajame - užuolaidos patalynė, kilimas. Svetainėje, žinoma, minkštieji baldai, servetėlės ant kavos stalelio, užuolaidos, kilimai, pagalvėlės. Vonioje rankšluosčiai, chalatai, šlepetės… Taigi tekstilė mus supa namuose ir sudaro labai didelę dalį viso interjero!

Yra viena maža gudrybė, kaip galima lengvai išlaikyti vientisumą visuose namuose - pasirinkti VIENĄ medžiagą ir ją visur pritaikyti namuose. Pavyzdžiui lino medžiaga yra labai universali ir labai tinkama skandinaviško stiliaus interjerui. Lino patalynė, rankšluosčiai, užuolaidos, pagalvėlės, staltiesės… Įsivaizduokite, kaip visa tai jungia ir kuria vientisumą! Jei Jūsų interjeras klasikinio stiliaus - rinkitės satino medžiagą, ji duos prabangos pojūtį.

Skaityti daugiau

Do you know that home design has a strong influence on mood?

Ar žinai, kad namų dizainas stipriai lemia nuotaiką?

Remiantis psichologijos mokslu - žmogaus nuotaika priklauso nuo labai daug aspektų, tačiau jei norime kalbėti apie interjerą, tai ypač svarbu atkreipti dėmesį į dominuojančias spalvas aplinkoje. Te...

Skaityti daugiau