Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: VIENTISUMAS interjere - kaip tai išlaikyti?

UNITY in the interior - how to maintain it?

VIENTISUMAS interjere - kaip tai išlaikyti?

Savo namus kuriame nuolat - tai nenutrūkstamas procesas, kurio eigoje ne visada pavyksta išsilaikyti vienoje stilistikoje. Kaip to išvengti?

Atsitraukite nuo naujų daiktų pirkimo ir apžiūrėkite savo namus - kaip jie įrengti? Koks tai stilius galėtų būti? O gal dar tik planuojate savo erdves - kokio vaizdo norisi? Galutinai nuspręskite ir įvardinkite - kokio STILIAUS yra Jūsų namai.

Pasidomėkite - kas būdinga šiai stilistikai, kokie daiktai vyrauja, spalvos, formos, raštai? Kai tai išsiaiškinsime - apžiūrėkite namus antrą sykį - dabar labai aiškiai matysis kurie, jau turimi  daiktai, baldai ar raštai čia netinka ir tai reikia ištaisyti.

Ir tik tada galime tęsti naujų daiktų įsigijimą, tačiau nuo šiol jis turi būti labai atsakingas - turime laikytis vienos stilistikos idėjos perkant net mažiausias smulkmenas savo namams, derinti spalvas prie jau esamų daiktų, baldų, taip pat reikia nepamiršti, kad deriname ne tik spalvas, bet ir tekstūras, bei formas. Ar Jums pavyksta išlaikyti vientisumą savo namuose?

Skaityti daugiau

10 ways to update home spaces for Autumn season

10 būdų atnaujinti namų erdves RUDENIUI

Atėjus rudeniui vis daugiau laiko praleidžiame namuose, tad atsiranda poreikis jaukumui! Namų erdvės nuotaiką nesunkiai pakeisite su mažomis smulkmenomis, kurios užims nedaug Jūsų laiko, bet duos n...

Skaityti daugiau
Do you know that home design has a strong influence on mood?

Ar žinai, kad namų dizainas stipriai lemia nuotaiką?

Remiantis psichologijos mokslu - žmogaus nuotaika priklauso nuo labai daug aspektų, tačiau jei norime kalbėti apie interjerą, tai ypač svarbu atkreipti dėmesį į dominuojančias spalvas aplinkoje. Te...

Skaityti daugiau